Първоначално публикувано от acho_
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тампони за задните щанги
Collapse
X
-
А каква е била щангата колега?
Comment
-
А, добре, успокоих се. Взел си от некачествените щанги на тази цена, щото има и качествени, че и по-евтини от тези.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеСещате се, че не може да си купите щанга за 10 ст. и да си мислите, че е качествена, нали?
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеВтора употреба, при положение, че нова щанга е 40-50 лв.? Това е безумие!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеHennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Не трябва да ти е разкрачена задницата. Ако се интересуваш от цени за щанги можеш да ми пишеш.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеА да попитам, на вас разкрачила ли ви се е задницата ? Аз мисля да сменям целите щанги понеже ми се е разкрачила отзад, особено задно дясно. Луфт нямам амортисьорите са читави, сменявах им прашници и буфери + тампоните над тях.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеА да попитам, на вас разкрачила ли ви се е задницата ? Аз мисля да сменям целите щанги понеже ми се е разкрачила отзад, особено задно дясно. Луфт нямам амортисьорите са читави, сменявах им прашници и буфери + тампоните над тях.
Comment
-
подпри задната гума с крак от лявата или дясната страна и ако поддава самата гума, значи тампоните на щангите са ти заминали - моята така правеше и като ги сменинх цялата кола сега се клати, но гумата не помръдва спрямо калника!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеподпри задната гума с крак от лявата или дясната страна и ако поддава самата гума, значи тампоните на щангите са ти заминали - моята така правеше и като ги сменинх цялата кола сега се клати, но гумата не помръдва спрямо калника!
Comment
Comment